Over ons

Houwen Juweliers is gevestigd in het gezellige en overdekte Winkelcentrum de Hoge Vucht in Breda Noord. Als 23 jaar staat onze winkel bekend als vakzaak op het gebeid van sieraden en horloges. Vakmanschap en service staan bij ons centraal.

Naast een uitgebreide collectie horlogemerken zoals Alfex, Hugo Boss, Seiko, Tommy Hilfiger, Jaques LeMans, Mondaine en M&M hebben we ook een grote collectie sieraden in zilver, goud en briljant van onder andere de merken Diamonde, Jeunesse, Jeh Jewels, Rosa Di luca, Diamonfire, Blossom en Boccia. Tevens hebben we een diverse collectie relatieringen van de merken Desiree en Promises. De materialen voor deze relatieringen variëren van goud, witgoud en palladium tot zilver, staal en titanium. In alle ringen kan briljant gezet worden.

Omdat wij een eigen goudsmid atelier aan huis hebben zijn de mogelijkheden eindeloos. Naast het repareren van sieraden kunnen we ook speciale ontwerpen zelf maken. Dit kan variëren van trouwringen tot gedenksieraden. Kom snel eens bij ons langs om de collectie te bekijken en vraag naar de mogelijkheden.

Graag tot ziens bij Houwen Juweliers in Breda

Onze Service

Wij plaatsen gratis batterijen in de bij ons gekochte horloges zolang deze meegaan.

Sieraden met diamant (wel of niet bij ons gekocht) kunt u in de tijd van een boodschap bij ons laten schoonmaken en controleren.

Wij prikken gaatjes bij kinderen vanaf 6 jaar. Ons nieuwste prik systeem brengt een grote keus aan schietoorbelletjes met zich mee!

U kunt bij ons uw oud goud inleveren. U kunt ervoor kiezen om het bedrag wat hiervoor staat in te leveren om iets uit onze gehele collectie uit te zoeken, ook is het mogelijk om het bedrag te besteden aan een goudsmid reparatie of- ontwerp.

U kunt bij ons de Sieraadcadeau kaart kopen en inleveren. Deze Sieraadcadeau kaart is inwisselbaar bij meerdere juweliers. Kijk voor deelnemers op:
www.eenbijzondermooigeschenk.nl 

U kunt bij ons ook VVV-bonnen inleveren!